UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU FORAJ

FORAJE APA ♦ GEOTEHNICA ♦ GEOTERMALE ♦ FUNDATII SPECIALE ♦ PENETROMETRE ♦ MICROPILOTI ♦ CONSOLIDARI

Utilaje fundatii speciale - CASAGRANDE

Just Consulting srl si-a asumat reprezentarea in exclusivitate in Romania al unor firme consacrate la nivel mondial in productia de utilaje si echipamente pentru foraj, precum si calitatea de distribuitor de piese, accesorii si consumabile al unor parteneri europeni de renume, acoperind aproape in intregime sfera larga de cerinte a clientilor sai.

 

CASAGRANDEAlegerea sa de catre concernul Casagrande Group Italia pentru a reprezenta in Romania gama de utilaje pentru fundatii speciale, spune mult despre increderea in suportul deosebit oferit de acest partener. “Intrucat necesitatile si ritmul dezvoltarii clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi, suntem onorati sa va aducem la cunostiinta deschiderea unui nou parteneriat – incepand din 2017 JUST CONSULTING srl devine reprezentant oficial in Romania al Casagrande SPA Italia. “ Astfel, cele mai noi principii de proiectare mecanice, hidraulice si electronice, vor fi puse la dispozitia Dvs. prin utilajele ultraperformante marca Casagrande. Tehnologiile dezvoltate in cei 56 de ani de experienta va vor ajuta sa cresteti eficienta, productivitatea si calitatea lucrarilor efectuate, propulsandu-va in topul firmelor din domeniu.

Asadar, orice tip de lucrari aveti in portofoliu, la Just Consulting gasiti solutii - utilaje si echipamente de ultima generatie: de la piloti forati cu diametre mari, piloti CFA (Continuous Flight Auger), echipamente pentru pereti diafragma, instalatii de foraj cu diametru mic, instalatii de jet-grounting, macarale hidraulice senilate, utilaje pentru tuneluri si sute de unelte specifice sau adaptate particularitatilor dumneavoastra.

 

PILOTI FORATI PILOTI C.F.A. PERETI MULATI UTILILAJ FORAJ
PILOTI FORATI PILOTI C.F.A. PERETI MULATI - DIAPHRAGM WALL FD HYDROMILLS - Hidrofreze CRAWLER DRILLS - Utilaj foraj
TUNELURI MACARALE  
TUNNELLING - Tuneluri CRANES - Macarale MULTIFUNCTION RIG STONE COLUMNS